nedjelja, 3. ožujka 2024.

[FOTO] Dobrovoljno vatrogasno društvo Slatina održalo 152. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Dobrovoljno vatrogasno društvo Slatina jučer (subota) je u svom vatrogasnom domu održalo 152. redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, na kojoj se našlo 8 točaka dnevnog reda. 

Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Slatina Josip Bićanić uputivši pozdrave članovima i gostima, nakon čega su intonirane himne, državna i vatrogasna, te minutom tišine odana počast svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima, kao i poginulim i preminulim vatrogascima. 

Nakon izbora radnih tijela skupštine, uslijedilo je podnošenje izvješća Upravnog odbora i zapovjedništva, izvješće o financijskom poslovanju i izvješće Nadzornog odbora. U izvješću Verifikacijske komisije ustanovljeno je da je skupštini nazočilo bilo 58 od 95 članova. Pod petom točkom dnevnog reda razmatrao se rebalans financijskog plana za 2024. godinu. Sva izvješća, kao i rebalans, jednoglasno su usvojeni od strane nazočnih članova. 

Uslijedila je točka dnevnog reda pozdravna riječ gostiju. Uz goste, predstavnike dobrovoljnih vatrogasnih društava sa slatinskog područja, rad DVD-a Slatina pohvalili su i predstavnik Vatrogasne zajednice VPŽ Zdravko Ojkić, predsjednik VZG Slatine Branko Belošević te vršitelj dužnosti zapovjednika JVP Grada Slatine Tomislav Uher. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:





































Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩