srijeda, 28. veljače 2024.

Započeli radovi na uređenju zgrade Nogometnog kluba ''Podravac'' Sopje

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (srijeda) su započeli radovi na uređenju zgrade na nogometnom stadionu ''Luka'' u Sopju, koju koristi Nogometni klub ''Podravac''. Kroz projekt vrijedan 79.338,75, a koji je u cijelosti financiran iz proračuna Općine Sopje, bit će izvedeni tesarski i limarski radovi, te izmijenjena keramika i stolarija. Izvođač radova je tvrtka Art decor iz Virovitice.  

- Nakon nešto manje od dva mjeseca pripreme projekata, napokon krećemo s radovima. Danas su počeli radovi na obnovi svlačionica u Sopju za potrebe Nogometnog kluba ''Podravac''. Projekt uključuje tesarske, limarske, fasaderske, keramičarske i radove na stolariji. Ovo je prva faza obnove i vjerujem da će radovi biti gotovi u zadanome roku, do kraja svibnja ove godine. Danas smo odradili i u uvođenje u radove na projektu obnove kapelice u Kapincima, kojima će se zaokružiti jedna cjelina nakon ulaganja u mjesni dom i izgradnju platoa. Ove godine imamo najveći broj infrastrukturnih zahvata ikada, čak 18 projekata, a tu je i hvale vrijedan projekt ''Zaželi'' za koji čekamo ugovor - rekao je načelnik Općine Sopje Berislav Androš. (adf)

Foto:



Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩