četvrtak, 8. veljače 2024.

Sedamnaest godina Foto video kluba Slatina: Održana redovna godišnja skupština

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Foto video klub Slatina održao je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. 
Izvješće o radu u protekloj godini podnijela je predsjednica udruge Nikolina Tomić te se tom prigodom ujedno osvrnula i na sveukupni rad kluba.

- Kao jedna mala udruga, zaista se možemo pohvaliti zavidnim rezultatima svoga rada i uspjeha. Ništa od toga ne bi bilo ostvarivo bez članova koji su većinom svi u klubu od davne 2007 godine, naravno isto tako bez podrške Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine, kojima se zahvaljujem na potpori. Ovu godinu započeli smo radno i drago nam je da nam se pridružuju i novi članovi, zaljubljenici u fotografiju. Ovogodišnji projekt na kojem radimo je odmak od digitalije i vraćamo se na početak, rekla bi pra povijest fotografije na Cameru obscuru. Izložba će biti predstavljena krajem godine - rekla je, između ostalog, Nikolina Tomić te podnijela financijsko izvješće, kao i plan rada i financijski plan za tekuću godinu. (adf; Foto arhiva: D. Fišli)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩