ponedjeljak, 19. veljače 2024.

Nogometni klub Standard Nova Šarovka održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Proteklog vikenda, točnije u subotu je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održao član 2. županijske nogometne lige Istok, Nogometni klub Standard iz Nove Šarovke. 

Skupština je održana u prostorijama kluba, a nakon ustanovljenja kvoruma i izbora Radnog predsjedništva, izvješće o radu u prošloj godini i financijsko izvješće za isti period podnesao je predsjednik NK Standarda Željko Janečić. Predsjednik Janečić iznio je i plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Tom prigodom Janečić se osvrnuo na skorašnji odlazak u Makarsku, gdje će veterani NK Standarda od 23. do 25. veljače sudjelovati na dvoranskom prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza. Sva izvješća su jednoglasno usvojene od strane nazočnih članova. 

- Ovaj vikend pred nama sudjelovat ćemo na dvoranskom prvenstvu veterana Hrvatskog nogometnog saveza. Imamo prijavljenih trideset naših članova i igrača koji su izrazili želju za odlazak u Makarsku, tako da smo morali iznajmiti autobus. Nadam se da će naši veterani polučiti dobar rezultat na tom natjecanju, iako je konkurencija i više nago jaka. Ovom bi se prigodom zahvalio Općini Sopje na svemu što je napravila za naš klub. Tu su nove svlačionice i ostale prostorije u novouređenom domu, a nedavno smo postavili ogradu oko igrališta i klupe za rezervne igrače i delegata. Osim toga, Općina Sopje uvijek ima sluha za naše zahtjeve te nam izlazi ususret onoliko koliko može, a financijski će pomoći i ovaj naš odlazak u Makarsku, na čemu bih uputio zahvalu i načelniku Berislavu Androšu - rekao je predsjednik Janečić. 

Skupštini je nazočio i načelnik Općine Sopje Berislav Androš koji je pohvalio rad kluba. 

- Prvo bih čestitao seniorima Standarda koji su na prvom mjestu 2. županijske nogometne lige Istok u jesenskom dijelu natjecanja, i to sa stopostotnim osvojenim bodovima, trideset u deset utakmica i gol-razlikom 42-11. Općina Sopje na svom području ima šest klubova i trudimo se zadovoljiti zahtjeve svih njih, pa tako i Standarda, a isto će biti i nadalje. Veteranima u Makarskoj želim puno uspjeha na dvoranskom natjecanju - istaknuo je načelnik Androš. (adf)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩