četvrtak, 28. prosinca 2023.

Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije danas (četvrtak) je u mjesnom domu u Kozicama održala svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Sve nazočne goste i delegate iz triju udruga HVIDR-a, Slatina, Orahovica i Virovitica, na samom početku je pozdravio predsjednik Zajednice Mato Bubaš, a potom je intonirana državna himna i odana počast svim poginulim, preminulim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine. 

Nakon izbora Radnog predsjedništva skupštine u kojeg su ušli Ilija Nikolić (HVIDR-a Slatina), Stjepan Varaždinac (HVIDR-a Orahovica) i Ivica Udovičić (HVIDR-a Virovitica), predsjednik Bubaš uputio je nazočne o radu Zajednice u godini na izmaku te podnesao financijsko izvješće za isto razdoblje. Izvješće Nadzornog odbora podnio je Ivan Butka, izvješće koordinatora za šport Pavo Tutenov, a izvješće Suda časti Ivan Medvad. Predsjednik Bubaš je iznesao i plan rada te financijski plan za 2024. godinu. Sva izvješća su jednoglasno usvojena od strane 30 nazočnih delegata od ukupno 33, a što je potvrdio predsjednik Verifikacijske komisije Stjepan Pavić. 

Svi gosti kojima je predsjednik dao riječ su pohvalili rad Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije te su iskoristili prigodu i uputili čestitke za nedavni Božić i skorašnju Novu godinu. 

Predsjednik Bubaš je na kraju Ivici Udovičiću uručio Povelju zahvalnosti za izniman doprinos u radu ZUiČ HVIDR-a VPŽ, nakon čega je skupština završena intoniranjem himne HVIDR-e. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:
































Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩