ponedjeljak, 18. prosinca 2023.

Zahvaljujući projektima Općina Voćin ima za 2024. godinu najveći proračun u povijesti, 7.157.438,49€

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Na sjednici Općinskog vijeća Općine Voćin, održanoj protekli tjedan, jednoglasno je usvojen proračun za 2024. godinu u ukupnom iznosu 7.157.438,49 eura.

Ovaj, najveći proračun u povijesti Općine Voćin donesen je zahvaljujući projektima koji Općinu očekuju u 2024. godini, od kojih su najznačajniji: "Rekreacijsko-turistički sadržaj na području Klokočevac-Izgradnja i opremanje građevine poslovne namjene ugostiteljske djelatnosti, restoran", ''Izgradnja i opremanje centra za starije osobe'', ''Projektiranje i građenju širokopojasnog pristupa internetu na području općine Voćin''. 

Projekt "Rekreacijsko-turistički sadržaj na području Klokočevac-Izgradnja i opremanje građevine poslovne namjene ugostiteljske djelatnosti, restoran'' sufinancira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prema Programu podrške gospodarskoj revitalizaciji Slavonije, Baranje i Srijema.

Projekt ''Izgradnja i opremanje centra za starije osobe'' u 100-postotnom iznosu financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Projekt ''Projektiranje i građenju širokopojasnog pristupa internetu na području općine Voćin'' financira Općina Voćin.  

Tu su još i drugi projekti koje Općina Voćin planira provesti u 2024. godini: ''Održavanje postojeće građevine-nerazvrstana cesta Prebenda u naselju Voćin'', ''Revitalizacija i uređenje javnih zelenih površina (Veliki park)'', ''Rekonstrukcija sportskog igrališta u Ćeralijama'', ''Izgradnja pješačke staze u Ul. Petra Preradovića u naselju Ćeralije'', ''Rekonstrukcija javne rasvjete u naselju Voćin, Ulice; Prebenda, Vukovarska. Vinkovačka, Prosinačkih žrtava i N.Š. Zrinski'', te mnogi manji. (adf; Općina Voćin)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩