petak, 15. prosinca 2023.

Ovog vikenda policija će vršiti pojačan nadzor vozača pod utjecajem alkohola

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca od 22 do 6 sati, na području Policijske uprave virovitičko-podravske bit će provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohol i droge.

– Nalazimo se u predbožićnom razdoblju kada je povećan broj okupljanja građana povezanih s konzumacijama alkohola, a pojačan nadzor bit će s posebnim naglaskom na utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, ali i upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela- istaknuli su iz PU virovitičko-podravske.

Tijekom ovoga tjedna, od 11. do 17. prosinca, policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske već vrše pojačani nadzor vozača koji u prometu sudjeluju pod utjecajem alkohola i droge u sklopu planiranih aktivnosti organizacije ROADPOL.

– Kako bi nam ovi blagdani protekli u miru i veselju, pozivaju se svi vozači da ne započinju s upravljanjem vozilom ako su konzumirali alkohol, nego se pobrinu za drugu opciju prijevoza do kuće i u takvom stanju ne ugrožavaju sigurnost sebe i drugih u prometu, te izbjegnu propisano sankcioniranje- dodali su. (PU virovitičko-podravska)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩