četvrtak, 21. prosinca 2023.

Općina Voćin domjenkom se zahvalila članovima ZUiČ HVIDR-a VPŽ na još jednoj odličnoj organizaciji Hodočašća hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije bila je organizator 15. Hodočašća hrvatskih branitelja, Hrvatske vojske i policije Gospi Voćinskoj, održanog 13. prosinca.

Članovi ZUiČ HVIDR-a VPŽ više su dana prije hodočašća postavljali banere i plakate, smjernice hodnje, pomagali u postavljanju bina..., a na sam dan hodočašća na Prebendi su kuhali i dijelili čaj i vino, te sendviče. Također, u prostoru lovačkog doma u Voćinu, vrijedni hrvatski vojni invalidi Domovinskog rata skuhali su 400 litara graha koji je u Hrvatskom domu podijeljen učesnicima hodočašća. Po završetku hodočašća sve su vratiti u prvobitno stanje. 

U znak zahvale na još jednom odlično ''odrađenom'' hodočašću, Općina Voćin je danas (četvrtak) za članove ZUiČ HVIDR-a VPŽ, predvođene predsjednikom zajednice Matom Bubašem i predsjednikom Udruge HVIDR-a Slatina Nenadom Križićem, priredila domjenak u jednom od voćinskih ugostiteljskih objekata. 

Zahvalu vojnim invalidima uputili su načelnik Općine Voćin Predrag Filić i pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Voćin Simodejan Perić. (adf)


Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩