petak, 22. prosinca 2023.

Na 14. sjednici slatinskog Gradskog vijeća izglasan proračun Grada Slatine od 20.195.572,56 eura

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (petak) je u vijećnici slatinskog Hrvatskog doma održana 14. sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine, posljednja u ovoj godini.

Deset od petnaest vijećnika raspravljalo je o 21 točki dnevnog reda, među kojima se našlo i izglasavanje, odnosno usvajanje proračuna Grada Slatine za 2024. godinu, te projekcije proračuna za 2025. i 2026. godinu. Jednoglasnom odlukom gradskih vijećnika proračun Grada Slatine za 2024. godinu iznosit će 20.195.572,56 eura. 

Aktualni sat, za koji je pristiglo 13 pitanja klubova vijećnika (10 Klub vijećnika HDZ-HSLS i 3 Klub vijećnika SDP-Fokus) protekao je u već viđenom folkloru, s puno rasprave u gotovo dva sata. Na dnevnom redu 14. sjednice našao se i prijedlog Odluke o imenovanju ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina te je na ovu funkciju jednoglasno imenovana dr. sc. Sanja Pajnić, prof. i dipl. bibl.

Pošto je ovo bila posljednja ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća Grada Slatine posljednju točku dnevnog reda predstavnici svih klubova vijećnika iskoristili su za čestitke u prigodi nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana, te su vijećnicima, slušateljima lokalne radio postaje, kao i svim građanima Slatine i prigradskih naselja, čestit Božić i sretnu i uspješnu novu 2024. godinu zaželjeli Igor Fazekaš, Tamara Palčić i Ksenija Plantak. Isto su učinili i predsjednik slatinskog Gradskog vijeća Tomo Tomić i gradonačelnik Slatine Ilija Nikolić, koji je na kraju sjednice darivao gradske vijećnike prigodnim božićnim darovima. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:





















Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩