srijeda, 13. prosinca 2023.

Direktor (59) s računa tvrtke podizao novac, izvukao gotovo 61 tisuću eura

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com
 
          Foto: ilustracija, Pixabay
Policijski službenici Službe kriminalističke policije PU virovitičko-podravske proveli su kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je 59-godišnji osnivač i direktor trgovačkog društva sa šireg područja grada Virovitice počinio kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Zahtjev za istragu poslalo je Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru, a slučaj je prijavila Porezna uprava – Područni ured Virovitica.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osnivač i direktor trgovačkog društva počinio kazneno djelo “Zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju” na način da je s namjerom pribavljanja protupravne imovinske koristi podizao novac, oko 61.000 eura, s računa trgovačkog društva ne pravdajući to poslovnim razlozima i dokumentacijom.

Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru dostavljeno je posebno izvješće, stoji u priopćenju policije. (PU virovitičko-podravska)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩