četvrtak, 2. studenoga 2023.

Hrvatski branitelji iz Duge Međe posjetili OŠ ''Davorin Trstenjak'' i DV ''Lipa'' u Čađavici

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (četvrtak) su Osnovnu školu ''Davorin Trstenjak'' Čađavica i Dječji vrtić ''Lipa'' u Čađavici posjetili hrvatski branitelji iz Duge Međe.

Posjeta predsjednika i potpredsjednika Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa, Mirka i Ivice Bušljete, te generala Mirka Horvatina, dio je programa rada udruge. 

U Čađavici ih je dočekao općinski načelnik Mirko Rončević, a u Dječjem vrtiću ''Lipa'' ravnateljica Ana Krmpotić, te su zajedno mališanima podijelili narukvice ''Vidljivi u prometu''. 

U Osnovnoj školi ''Davorin Trstenjak'' dobrodošlicu gostima i načelniku Rončeviću poželjela je ravnateljica Ksenija Žunec, te im se zahvalila na posjeti i narukvicama koje su podijelili učenicima nižih razreda. 

- Općina Čađavica već dugi niz godina ima dobru suradnju sa Udrugom hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa, i ovo nije njihov prvi posjet našoj općini. Naš KUD ''Podravina'' redovni je sudionik ''Pekmezijade'' koju ta udruga organizira u Dugoj Međi. Članovi udruge česti su gosti ovdje kod nas u općini Čađavica, na manifestacijama koje mi priređujemo i uvijek su dobrodošli. Ovo je još jedan lijep primjer suradnje dva mjesta, dvije općine, i nadam se da će se tako i nastaviti - istaknuo je načelnik Rončević te se zahvalio gostima na dolasku. 

Predsjednik UHBDDR Duga Međa Mirko Bušljeta je naglasio da je ova aktivnost u programu rada udruge te da je provode i u drugim školama. (adf; Foto: UHBDDR Duga Međa)

Foto:Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩