utorak, 17. listopada 2023.

Vrijeđao policijske službenike nakon što je prouzročio prometnu nesreću

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Na parkiralištu u Pitomači, prilikom uključivanja u promet, 33-godišnjak je osobnim automobilom krenuo prema naprijed, iako je imao namjeru krenuti unazad i pritom je prednjim dijelom udario u zadnji dio propisno parkiranog osobnog automobila. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je nastala materijalna šteta.

Tijekom provođenja očevida 33-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao jedan vrh stabljike zelene biljne materije nalik na marihuanu, no odbio je ispitivanje na prisutnost i alkohola i droga ili lijekova u organizmu, a pritom je vrijeđao policijske službenike. Muškarac je uhićen i nakon liječničkog pregleda smješten u prostorije za zadržavanje.

Protiv muškarca će biti podnesen optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici  zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakonu o suzbijanju zlouporabe droge, a zbog prekršaja počinjenih po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama izdan mu je prekršajni nalog.(PU virovitičko-podravska)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!