utorak, 3. listopada 2023.

Neumorni ''Glasnici istine'' istrčali još jednu memorijalnu utrku

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Neumorni članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije ''Glasnici istine'' sudjelovali su na još jednoj memorijalnoj utrci, kojom su odali počast nedužnim civilnim žrtvama i poginulim hrvatskim braniteljima mjesta Donji Čaglić.

Pavo Tutenov i Robert Knapić, skupa sa predsjednikom Udruge maratonaca Sisačko-moslavačke županije ''Heroji ne umiru'', a uz logističku pratnju Ivane Novak te moto pratnju članova Moto kluba ''Vitezovi tame'' iz Pakaraca, istrčali su dionicu od Lipika do Donjeg Čaglića iskazaujući tako podršku i potporu prijateljima, Udruzi civilnih invalida i stradalnika Domovinskog rata podružnice Požeško-slavonske županije, kao i Udruzi obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja ''Hrvatski Feniks'' s kojima ''Glasnici istine'' imaju dugogodišnju suradnju koji su bili i organizatori ove memorijalne utrke kao i komemorativnog supa koji se svake godine podržava 2.listopada u Donjem Čagliću u spomen na nevine civilne žrtve  koje su stradale  nakon okupacije ovog područja 1991.godine. (adf, pt; Foto: I. Novak)

Foto:



Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩