petak, 20. listopada 2023.

Gradska razvojna agencija Slatine među najuspješnijim članicama Mreže Bond u Hrvatskoj

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U četvrtak je u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije održana završna konferencija projekta BOND 2 kojeg je realizirao HAMAG-BICRO, a koji je doprinio rastu poduzetničkih aktivnosti u Hrvatskoj.

Na završnoj konferenciji projekta BOND 2 prisustvovali su i predstavnici Gradske razvojne agencije Slatine, v.d. ravnatelja Jurica Culej kao i viša stručna suradnica za pripremu i provedbu projekata Anita Pipić.

- Tom su prigodom predstavnici HAMAG-BICRO-a dodjeljivali certifikate onim najuspješnijima za pružanje standardiziranih usluga razvijenih u okviru mreže BOND. Certifikat koji smo danas zasluženo dobili rezultat je rada s poduzetnicima kojeg smo u posljednje vrijeme intenzivirali kako bi stvarali što povoljnije poduzetničko okruženje na području Grada Slatine i okolice. Biti najuspješnija poduzetnička potporna institucija s područja Virovitičko-podravske županije i jedna od najuspješnijih u Hrvatskoj velika je čast ali i odgovornost koja nas obvezuje da i u narednom razdoblju nastavimo intenzivno surađivati s našim poduzetnicima. Veliko hvala svim poduzetnicima koji su sudjelovali na radionicama i savjetovanjima koje smo organizirali kao i djelatnicama GRAS-a bez kojih ne bi ovaj projekt na tako uspješan način realizirali - rekao je v.d. ravnatelja Gradske razvojne agencije Slatine Jurica Culej.

Projekt BOND 2 poboljšao je razinu poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim dijelovima Hrvatske te je na taj način doprinio stabilnijem razvoju gospodarstva. Uz to, unaprijedila se i Mreža BOND, koja djeluje kao udruga te trenutno objedinjuje 96 poduzetničkih potpornih institucija iz svih županija. 

Tako se je Gradska razvojna agencija Slatine svrstala među 13 najboljih članica mreže poduzetničkih potpornih institucija koje su dobile certifikat najveće razine 5 te među 4 u Hrvatskoj po broju ostvarenih bodova. (GRAS)



Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩