nedjelja, 1. listopada 2023.

FOTO: Ekipa Foto video kluba Slatina pobjednik 2. Roštiljade u Sequoi

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer (subota) je na otvoreno prostoru ispred EPIcentara Sequoia Slatina održana 2. Roštiljada u Sequoi. 

Organizator natjecanja roštilj majstora i majstorica bio je restoran Sequoia Slatina. Iako je organizator cijeli tjedan putem medija pozivao na prijavu za ovaj događaj, odazvale su se samo četiri ekipe, što nije umanjilo ovo zanimljivo druženje uz gastro ponudu. 

U spravljanju mesa i povrća na roštilju okušala se i ekipa slatinske Udruge s intelektualnim teškoćama ''Vretenac'', za čijim je štandom bilo najveselije, a veselju nije bilo kraja kada su saznali da su ponovili prošlogodišnji rezultat, 3. mjesto. 

Po prosudbi stručnog žirija, četvrto mjesto pripalo je ekipi naziva Meljančani, druga je bila ekipa Udruge HVIDR-a Slatina predvođena Damirom Parcem, a pobjednice ovog zanimljivog nadmetanja bile su članice Foto video kluba Slatina. 

Priznanja je ekipama uručila voditeljica EPIcentra Sequoia Slatina Snježana Žilavi. Za glazbeni ugođaj bio je zadužen Davor Kušanić. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩