ponedjeljak, 16. listopada 2023.

Dječji vrtić “Lipa” Čađavica obavještava roditelje o upisu djece u program predškole

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

          Foto: D. Fišli
Dječji vrtić “Lipa” Čađavica obavještava roditelje djece rođene u razdoblju od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2018., odnosno u godini pred polazak u školu, a koja nisu obuhvaćena redovitim programom vrtića, da će se ove godine program predškole provoditi u Dječjem vrtiću “Lipa” Čađavica, matični odjel Čađavica, za djecu s područja općine Čađavica, područni odjel Čačinci za djecu s područja općine Čačinci i područni odjel Veliki Rastovac, za djecu s područja općine Crnac.

Uz prijavu je potrebno priložiti ispunjen zahtjev za upis djece u predškolu, obrazac za inicijalni razgovor, presliku rodnog lista djeteta, presliku osobnih iskaznica roditelja/skrbnika te potvrdu liječnika o obavljenom sistematskom pregledu djeteta.

Prijave je potrebno podnijeti do 27. studenog na adresu Dječji vrtić “Lipa” Čađavica, Kolodvorska 3a, 33523 Čađavica ili u PDF verziji putem e-maila. (icv.hr, Dječji vrtić “Lipa” Čađavica)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!