ponedjeljak, 23. listopada 2023.

Bratstvo i čačinačka Mladost ne posustaju: No Limit TVIN slavio u Velikom Rastovcu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Donosimo rezultate jučer odigranih nogometnim utakmicama klubova s područja Virovitičko-podravske županije.

PREMIJER ŽNL

Bratstvo iz Gornjeg Bazja nastavilo je s pobjedama i u 10. kolu. Izabranici Elvisa Vinaka bili su uspješni na gostovanju u Crncu, a slavili su s uvjerljivih 5:0. 

Slavonija je u Čačincima odolijevala napadima domaće momčadi u prvom dijelu utakmice, no otvorilo se Mladosti u nastavku. Baš kao i vodeća momčad, Mladost je u drugom poluvremenu “ubacila petardu” te došla do uvjerljive pobjede.

Pet pogodaka vidjeli su i gledatelji u Borovi, a i ovdje su slavili gosti. Nakon prednosti na poluvremenu od 1:0, četekovački Dinamo je u nastavku postigao još tri pogotka i upisao pobjedu 4:1.

Mikleuš je nakon prvih 45 minuta imao minimalnu prednost na domaćem terenu u ogledu sa Zrinskim, no odličnim drugim dijelom gosti su došli do pobjede. Završilo je također 4:1.

U preostaloj utakmici kola Rezovac je na svom terenu ugostio Dinamo iz Kapela Dvora. Mihael Timer nije uspio dovoljno razbuditi momčad u svega nekoliko dana, tako da su gosti upisali pobjedu 2:1. Sva tri gola postignuta su u drugih 45 minuta.

1. ŽNL

Vukosavljevačka Mladost nastavila je pobjednički niz u 10. kolu. Vodeća momčad lige gostovala je u Koriji gdje je do nova tri boda došla pobjedom 3:1.

Drava je u Terezinom Polju ugostila josipovački Dinamo, a pobjedu su upisali domaći nogometaši. Prvo poluvrijeme završeno je u egalu, rezultatom 1:1, a u nastavku je Drava došla do pobjede rezultatom 4:1.

Bilogora 1947 bila je uvjerljiva na gostovanju kod posljednjeplasirane momčadi lige, Podravca u Sopju. Imala je Bilogora 2:0 na poluvremenu, a u konačnici su slavili s uvjerljivih 6:1.

Na -2 i nakon 10. kola ostao je No Limit TVIN koji je u derbiju gostovao kod Munje u Velikom Rastovcu. Riješili su “Akademci” pitanje pobjednika u prvoj dionici utakmice, a u drugoj zabili još jedan pogodak za konačnih 4:1.

DOŠK je u Dolcima imao 2:0 na poluvremenu protiv Croatije iz Grabrovnice, no gosti se nisu predavali te su u konačnici došli do boda.

Bodovi su podijeljeni i u Svetom Đurađu. Orešac je na predah otišao s golom prednosti, dok su domaći nogometaši do kraja utakmice poentirali za konačnih 1:1.

2. ŽNL ISTOK

Najneizvjesnija utakmica kola trebala je biti ona u Grabiću gdje je istoimeni domaćin ugostio Mladost iz Bakića. Gosti su ipak u ovom dvoboju došli do sigurne pobjede, a slavili su s konačnih 4:0.

Zanimljivo je zato bilo u Donjim Meljanima gdje su Meljani dočekali čađavačku Mladost 1930. Nakon efikasnog prvog poluvremena, koje je završilo 2:2, gol u nastavku Mladosti je osigurao tri boda.

Posljednju utakmicu kola odigrali su Slavonac i Krčevina, a ovaj susret završio je bez pogodaka. (icv.hr, mra)

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩