utorak, 10. listopada 2023.

4. NL BJ-KC-VT: Slatina golom Matije Bubaša došla do pobjede i nova tri boda

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U utakmici s čvrstom momčadi Bratstva iz Kunovca, Slatina je u sedmom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica na svom stadionu Antuna Tone Butorca došla do minimalne pobjede i nova tri boda.

Okosnicu gostujuće momčadi čine prekaljeni nogometaši sa zagrebačkog područja s drugoligaškim i trećeligaškim iskustvom. Obje momčadi su igrale strpljivo, s tim da su domaći nogometaši imali više loptu u nogama, dok su gosti stvorili više izglednijih prilika za zgoditak.

Pitanje pobjednika riješeno je pak u 72. minuti kada je Matija Bubaš iskoristio ubačaj Mateja Kupresa i postigao pobjednički zgoditak.

– Bratstvo je momčad koja zna igrati nogomet. Bilo im je teško parirati, ali smo na kraju u tome uspjeli. U drugi dio smo ušli čvršće što je rezultiralo pobjedom. Moramo djelovati kao ekipa, a to donosi rezultate- nakon utakmice remizirao je trener Slatine Darko Krsnik.

Slatina – Bratstvo Kunovec 1:0
Igrač utakmice: Matija Bubaš

(icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

Sve fotografije s utakmice možete pogledati OVDJE.

Klikom na reklame pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩