utorak, 26. rujna 2023.

SLATINA: Pretragom mu otkrili oko 2 kilograma marihuane i zračnu pušku

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

          viroviticko-podravska-policija.gov.hr
Jučer (ponedjeljak) policijski službenici Policijske postaje Slatina tijekom provedene pretrage, temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru, u domu 32-godišnjaka u Slatini pronašli su i oduzeli oko dva kilograma marihuane, stabljike, hašiš, drobilice, ali i zračnu pušku.

Policija je izvijestila kako su u pretrazi pronašli i oduzeli 1951 gram marihuane, dvije stabljike (visine 165 cm i 175 cm), nalik na indijsku konoplju koje su bile zasađene u dva zasebna plastenika, smolu konoplje (hašiš), oko 4 grama, tri drobilice te Zračnu pušku – “Slavija 630”.

Muškarca su uhitili i predali pritvorskom nadzorniku zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Zaradit će kaznenu prijavu na Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, kao i na Općinskom sudu u Virovitici, zbog počinjenih prekršaja Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. (icv.hr, PU virovitičko-podravska)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩