ponedjeljak, 11. rujna 2023.

Prijavite se na 11. otvoreno prvenstvo Slatine u kuhanju fiša!

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Dragi ljubitelji dobre hrane i zajedničkog druženja, UHDDR Ogranak Slatina, uz pokroviteljstvo Grada Slatine i podršku Turističke zajednice Grada Slatine, u nedjelju, 17. rujna, organizira 11. otvoreno prvenstvo Slatine u kuhanju fiša.

Pokažite svoje kulinarske vještine i prijavite se s vašim/om parterom/icom već danas na broj 095/844-7994 (Ozren Rastija) ili putem e-maila ozren668@gmail.com.

Program započinje u 8.30 sati okupljanjem svih natjecatelja i podjelom ribe od strane organizatora u Parku 136. slatinske brigade. Već oko 9.30 sati kreće kuhanje gdje će se mirisi i okusi stapati u doživljaju za sva čula. Ocjenjivanje uzoraka i proglašenje pobjednika planirano je za 12.00 sati, kada ćemo saznati tko su majstori u pripremi najukusnijeg fiša u Slatini.

Ovom fišijadom obilježava se važan događaj u Slatini, 32. godišnjicu oslobođenja prve vojarne na ovim prostorima. (adf, TZ grada Slatina)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩