utorak, 12. rujna 2023.

4. NL BJ-KC-VT: Uz tri pogotka Bubaša Slatina torpedirala Dinamo u Predavcu 5:1, Zdenčani upisali prvi ovosezonski poraz

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Treće kolo 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica donijelo je i prvi poraz zdenačke Sloge u ovosezonskom natjecanju.

Nakon uvodne dvije pobjede, momčad Danijela Ciglara visoko je poražena u Grubišnom Polju s konačnih 4:0, a strateg Zdenčana priznao je zasluženi poraz, ali najavio da Sloga ide dalje s visoko uzdignutom glavom.

- Bilogora je bila brža, čvršća i kompaktnija momčad i njihova pobjeda je zaslužena. Jednostavno nije bio naš dan, sve što smo pokušavali nije išlo. Postoje i takvi dani u nogometu i moraš preko njih proći. Nema pognutih glava, dapače, hrabro smo mislima već u sljedećem kolu, kada nam u goste dolazi Borac iz Imbriovca koji je odmah mjesto iza nas na tablici. Vjerujem u svoju momčad da će na našem Jelsinu pokazati koliko vrijedi, a moje je da ih maksimalno pripremim – rekao je Ciglar.

Kao igrača utakmice u svojim redovima izdvojio je vratara Petra Čiša.

- Možda će malo čudno zvučati kada izdvojiš vratara, a izgubiš 4:0. Ipak, Petar nije kriv niti za jedan pogodak, a skinuo je četiri mrtve šanse i to puno govori – zaključio je Ciglar.

Bilogora ’91 – Sloga (Zdenci) 4:0
Najbolji u redovima Sloge: Petar Čiš

U posljednjoj utakmici trećeg kola, onoj odigranoj u nedjelju, momčad Slatine pobijedila je na gostovanju Dinamo u Predavcu 5:1.

Gosti su prvom dijelu poveli zgodicima Benjamina Dijanešića u devetoj i Matije Bubaša u 30. minuti. Nakon odmora, u 58. minuti, igrači Dinama smanjili su zaostatak pogotkom internacionalca Djef Stanesa Ekeu Monkama.

Neizvjesnost oko pobjednika riješio je s dva svoja pogotka u 63. i 67. minuti najbolji gostujući strijelac Matija Bubaš. Konačnih 5:1 postavio je Mateo Jerešić u 78. minuti susreta.

Dinamo Predavac – Slatina 1:5
Igrač utakmice: Matija Bubaš

U preostalim susretima trećeg kola, tri su završila remijem, a ujedno identičnim rezultatom 1:1 (Mladost Molve – Garić Garešnica, Borac Imbriovec – Graničar Legrad i Čazma – Podravac Virje). Tehničar iz Cvetkovca izbio je na vodeću poziciju pobjedom 4:0 nad Bratstvom iz Kunovca, dok je Ferdinandovac na domaćem terenu bio uvjerljiv u susretu s Mladosti iz Kloštra Podravskog rezultatom 3:0. (icv.hr, mš, foto ilustracija: D. Fišli)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩