petak, 17. ožujka 2023.

Povodom Dana očeva DV Suncokret organizirao radionice s tatama

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Povodom Dana očeva, koji se obilježava 19. ožujka, u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i u Područnom objektu u Mikleušu organizirane su radionice s tatama. 

- Izuzetno uspješno provedene su naše radionice na kojima su tate pokazale svoja brojna umijeća i talente, te uložili svoje vrijeme i trud da djeci obogate i oplemene boravak na vanjskim prostorima vrtića. U samo nekoliko sati tate su napravili klupe i stolove od drvenih paleta, pješčanik i svjetleći stol. Djeca će biti oduševljena novim igralima, ponajviše zbog toga jer su ih napravili njihovi tate, na što mogu biti i te kako ponosni. Najljepše se zahvaljujemo svim tatama koji su uljepšali prostore naših terasa i igrališta, na kojima će djeca uživati u nadolazećem toplom vremenu. A svim očevima čestitamo njihov dan - rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan Lovrić. (adf; DV Suncokret)

Foto:Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩