petak, 17. ožujka 2023.

Održan plenum drugih županijskih nogometnih liga: Počinje borba za plasman u jedinstvenu ligu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U prostorijama Županijskog nogometnog saveza VPŽ jučer (četvrtak) je pred početak proljetnog dijela natjecanja održan plenum klubova drugih županijskih nogometnih liga.

Izvješća su podnijeli povjerenik za natjecanje Damir Vargović, povjerenik za suđenje Kristijan Strusa i disciplinski sudac Tihomir Majstorović.

Tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac upoznao je predstavnike klubova s promjenama koje ih očekuju ovog ljeta.

– Od iduće sezone u drugom rangu nogometnog natjecanja u Virovitičko-podravskoj županiji bit će samo jedna liga, a popunjavat će je klubovi koji će ispasti iz 1. ŽNL, zatim najbolje momčadi trećih županijskih liga i sadašnji županijski drugoligaši koji će ispunjavati rezultatske, infrastrukturne i organizacijske uvjete. Na taj način podići ćemo kvalitetu u tom rangu natjecanja – naglasio je Krunoslav Moslavac.

Momčadi u skupini Zapad s natjecanjem počinju ovog vikenda, 18. i 19. ožujka, a u skupini Istok idućeg vikenda, 25. i 26. ožujka. (icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩