nedjelja, 12. ožujka 2023.

Goran Budimir novi je predsjednik Lovačke udruge ''Sokol'' Čađavica

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Lovačka udruga ''Sokol'' Čađavica jučer (subota) je u svom Lovačkom domu održala redovnu izborno-izvještajnu skupštinu. 

Skupština je započela intoniranjem hrvatske himne i himne lovaca, te odavanjem počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima, kao i preminulim članovima LU ''Sokol'' minutom tišine, nakon čega su izabrana radna tijela skupštine. 

Na početku se nazočnim članovima i gostima obratio predsjednik udruge Rudolf Hranj, zahvalivši im se na dolasku. Također, Hranj je podnio izvješće o radu udruge u proteklom periodu te financijsko izvješće za isto razdoblje, nakon čeka se pristupilo razrješenju dosadašnjeg vodstva te izboru novog. 

Za novog predsjednika jednoglasno je imenovan Goran Budimir. Za članove Upravnog odbora LU ''Sokol'' Čađavica izabrani su Goran Budimir kao predsjednik, Tomo Jambrešić kao tajnik, Josip Piskać je blagajnik, a Alen Oužecky lovnik. Antonio Martinčević izabran je kao stručna osoba, dok su Marin Pejić, Antun Rap, Mirko Rončević, Zorislav Biondić, Filip Puškadija i Josip Novosel izabrani za članove Upravnog odbora. U Nadzorni odbor su izabrani Stjepan Matić, Stanko Alilović i Branko Sajda.

Jednoglasno izabran novi predsjednik Goran Budimir zahvalio se članovima na izboru, te iznio je plan rada i financijski plan za 2023. godinu koji su, kao i izvješća sada već bivšeg predsjednika Hranja, jednoglasno usvojeni od strane nazočnih članova.

Uslijedila je pozdravna riječ gostiju, među kojima su rad LU ''Sokol'' Čađavica pohvalili i sreću u daljnjem radu članovima i novom predsjedniku poželjeli predsjednik Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije Miroslav Buneta, tajnik Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije Antonio Repić, kum lovačke zastave LU ''Sokol'' Čađavica Željko Vencl i predstavnici udruga i društava s područja općine Čađavica, a na kraju se nazočnima obratio i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.

- Lovačka udruga ''Sokol'' Čađavica organizacijski je jedna od boljih na području općine, što pokazuje i njihov dosadašnji rad te se nadam da će tako nastaviti i ubuduće. Općina Čađavica ima dobru suradnju sa svim udrugama s našeg područja, pa tako i s lovcima. Općina će i nadalje, u svojim mogućnostima, podupirati rad svih udruga koje djeluju na području općine Čađavica, a novom predsjedniku želim puno uspjeha u radu - istaknuo je načelnik Rončavić. (adf; Foto: T. Jambrešić)

Foto:









Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩