četvrtak, 16. ožujka 2023.

Caffe & Night bar ''Nino'': Ovoga petka u Slatini se otvara novo mjesto za odlične provode

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Građanima Slatine i okolice dobro poznati Disco ''Nino'' u kojemu su nekada provodili svoje najbolje mladenačke dane ponovno otvara svoja vrata. Caffe & Night bar ''Nino'' nalazi se u Ulici Vladimira Nazora 11, a svoja vrata svim posjetiteljima otvara u petak, 17. ožujka, s početkom u 19 sati.

Bit će to novo mjesto Slatinčana i drugih gostiju za druženje i lude vikend provode u gradu.

Prednji dio lokala uglavnom je namijenjen populaciji kojoj je ovaj lokal bio glavno mjesto za izlaske u njihovoj mladosti, ondje će se moći poslušati rock i cro trash, uglavnom hrvatska glazba, dok će stražnji dio (prijašnja bilijar sala) i dalje biti namijenjen igranju bilijara i druženju, a vikendom će biti mjesto za zabavu mlađe populacije s malo življom glazbom.

Caffe & Night bar ''Nino'' u petak će svojim gostima otvoriti vrata i ponuditi odličnu zabavu do kasnih noćnih sati, a na ulazu će se svi imati priliku zagrijati uz piće dobrodošlice koje će ih pripremiti za uzbudljivu večer ispunjenu dobrom glazbom i izvrsnim provodom.

Zato dođite ovog petka u Caffe & Night bar ''Nino'' i ludo se zabavite!

Za više informacija, zapratite ih na Facebooku i Instagramu

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩