ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Nogometni klub ''Grabić'' održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nogometni klub ''Grabić'' iz Grabića (općina Sopje) je protekli vikend održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. 
Prije početka službenog dijela skupštine intonirana je hrvatska himna te odana počast preminulim članovima kluba, kao i svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine. 

Izvještaj o radu u proteklom periodu, te plan rada za 2023. godinu iznio je potpredsjednik kluba Ivica Marković. Financijsko izvješće i financijski plan iznio je predsjednik kluba Željko Boronjek, a o postignutim rezultatima, ali i planovima govorio je trener Darko Barišić. Sva izvješća usvojena su jednoglasno od strane nazočnih članova, kojih je za tekuću godinu članarinu uplatilo njih 53 u iznosu od 828 eura. 

Na samom kraju skupštine, rad ovog županijskog drugoligaša pohvalo je predsjednik NK ''Dinamo'' Josipovo Dinko Brezec te im poželio puno sreće u proljetnom dijelu natjecanja. (adf; ustupljene fotografije)

Foto:






Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩