nedjelja, 18. prosinca 2022.

Moto Mrazovi i ove godine poklonima razveselili mališane u Dječjem vrtiću Suncokret

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret pripremila su za svoje roditelje Božićnu priredbu na kojoj su izveli prigodne pjesme, recitacije, igrokaze i plesne koreografije, a Moto Mrazovi, koji su nakon priredbe došli u vrtić, oduševili su i djecu i roditelje. 

- Posebno živo, veselo i glasno bilo je danas u našem vrtiću. Uz pjesmu, ples, poklone, motore i božićne kolačiće ovo druženje će nam svima ostati u jako lijepom sjećanju, stoga najljepše zahvaljujem članovima Moto kluba "Speed" iz Slatine na dolasku - rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan Lovrić. 

Ravnateljica je djeci, roditeljima i svim gostima uputila najljepše želje za nadolazeće blagdane, a božićni program završio je uz mali domjenak i zajedničko druženje djece, roditelja, odgojitelja i Moto Mrazova. (adf, DV Suncokret)

Foto:














OPG Balić, Slatina
U ponudi OPG-a Balić trenutno su slavonski očišćeni lješnjak, slavonski očišćeni orah, med livada i med bagrem, sve to po pristupačnim cijenama i u prigodnom pakiranju. Više informacija za narudžbu proizvoda OPG-a Balić možete dobiti pozivom na br. mob.  097/698-3438 ili putem Facebooka Lješnjaci Balić

Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩