nedjelja, 27. studenoga 2022.

[FOTO] Odigrana humanitarna nogometna utakmica NK Dinamo Josipovo-NK Slatina u kojoj je rezultat bio u drugom planu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (nedjelja) je na stadionu Ciganka u Josipovu odigrana nogometna utakmica humanitarnog karaktera između domaćina, županijskog drugoligaša NK Dinama i međužupanijskog četvrtoligaša NK Slatine. 

Organizator ove humanitarne nogometne utakmice bila je Uprava Nogometnog kluba Dinamo Josipovo, a sve s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za pomoć u liječenju malog Mateja Mioljevića, dječaka koji boluje od leukemije te se nalazi na liječenju u KBC-u Rebro u Zagrebu. Mali Matej star je pet i pol godina, a s njim su u Zagrebu i njegovi roditelji koji trenutno ne rade, te im je svaka pomoć dobrodošla. 

Prijedlog za utakmicu, Uprava NK Dinama je uputila Upravi NK Slatine, koja je odmah, bez razmišljanja, prihvatila poziv. 

Sama utakmica, u kojoj je rezultat bio u drugom planu, odigrana je po lijepom vremenu, a predvidljivo je slavila više rangirana ekipa Slatine. Rezultat je bio 8:0 za goste, a golove su dali Matija Bubaš 4, Matej Potočki 2, a po jedan gol su zabili Denis Petrinjak i Dorian Bogati. Utakmicu volonterski sudili Vlado Lukac (pomoćni), Ana Nikolić (pomoćni) i Hrvoje Selenić (glavni).

Predsjednik Nogometnog kluba Dinamo Josipovo Dinko Brezec zahvalio se svima koji su, svatko na svoj način, doprinijeli ovoj humanitarnoj akciji.  

- U ime kompletnog Nogometnog kluba Dinamo Josipovo velika hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ove humanitarne utakmice. Zahvaljujem se nogometašima Slatine koji su se spremno odazvali i u punom sastavu došli, zahvaljujem se Upravi Nogometnog kluba Slatina koja je također donirala određena financijska sredstva, sucima koji su volonterski odradili utakmicu, kao i svima koji su došli pogledati igru naše ekipe protiv jačeg protivnika i dati svoj dobrovoljni prilog za pomoć u liječenju malog Mateja. Sva prikupljena sredstva bit će odmah proslijeđena Matejevim roditeljima, a njemu želimo uspješan i brz oporavak, i da se što prije vrati kući - rekao je predsjednik NK Dinama Josipovo Dinko Brezec. 

Utakmicu su, između ostalih, došli pogledati načelnik Općine Sopje Berislav Androš, općinski vijećnici, predstavnici udruga s područja općine Sopje, te mnoga poznata lica iz svijeta sporta Virovitičko-podravske županije. (adf; Foto: D. Fišli)

Foto:

























































































































































Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩