utorak, 22. studenoga 2022.

ADVENT U SLATINI: Bogat program za nezaboravne blagdane

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Bliži nam se najljepše vrijeme u godini, a s njim i ''Advent u Slatini'', manifestacija koja okuplja razne dionike s područja grada koji svojim djelovanjem stvaraju blagdanski osjećaj i idilu. 

U organizaciji Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine, a u suradnji s ostalim institucijama, udrugama, klubovima i organizacijama, Slatina u adventsko vrijeme nudi pregršt događanja koja će zadovoljiti svačiji ukus. Koncerti, druženje, dobra hrana, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj.

Okosnica ''Adventa u Slatini'' zasigurno je zabavni program usmjeren na najbolju glazbenu ponudu dosad, a koji će se odvijati u prigodno ukrašenom središnjem gradskom parku. TZG Slatine svake subote u četiri adventska tjedna od 20.00 sati u Parku 136. slatinske brigade priprema prave glazbene doživljaje.

Glazbena događanja u sklopu ''Adventa'' započinjemo 26. 11. popularnim domaćim sastavom AURA BAND koji će svojim raznovrsnim repertoarom i „The Voice“ vokalom podići Slatinu na noge. 

3. 12. iz Osijeka nam dolazi NOJAZZ BAND (Not-Only-Jazz). Članovi ovog sastava odabrani su glazbenicu koji su svojim znanjem i iskustvom jedni od kvalitetnijih u našoj regiji, a njihovu izvedbu karakterizira velika količina energije i suptilno vladanje instrumentima. 

10. 12. nastupit će grupa koju ne treba posebno predstavljati, ponos naše županije, VATRA!  Jedan od najpoznatijih rock sastava koji preko 20 godina žari i pali hrvatskom glazbenom scenom garancija je za najluđi provod. 

I za kraj, 17. 12. nastupit će popularna NIKA TURKOVIĆ. Pjevačica koja je nekoć predstavljala Hrvatsku na Dječjoj pjesmi Eurovizije, danas je jedna od najpopularnijih mladih glazbenica koja svojim glasom oduzima dah i privlači sve više pažnje na našoj sceni. Ne možemo ne spomenuti da nas 23. 12. očekuje Vinil Advent u Sequoi uz DJ Lea, a paralelno i „Winter Loud Edition“, zimska verzija Loud Festa u organizaciji Udruge mladih Krik, a pod pokroviteljstvom TZG Slatine. Atraktivan i zanimljiv lineup doznat ćete u danima koji slijede. Dobro se pripremite!

Sa zabavom krećemo već u petak, 25.11., na događaju pod nazivom „Ružmarin, snjegovi i šaš“  u organizaciji GAK „Leo Srdoč“ Slatina, a u spomen na našeg prijatelja Fikreta Balića, poznatog umjetnika i glazbenika koji nas je prerano napustio. U Parku 136. slatinske brigade na otvorenju Adventskog sajma očekuje vas DJ SIC sa najpoznatijim božićnim hitovima koji će vas zabavljati svaki petak i nedjelju u nadolazećim adventskim vikendima.

- S pažnjom proučite što vas sve očekuje, jer što se dogodi u Slatini, ostaje u pamćenju! Vidimo se na Drugoj strani očekivanja, vidimo se na ''Adventu u Slatini'' - ističu iz TZGS. (TZGS)


Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩