Dio ciklusa degustacija u sklopu Viroexpa 2022, pod nazivom „Kušaj, spoznaj, oduševi se“, bili su i kolači nagrađivane slastičarke Sande Jadek. Posjetiteljima je prezentirala tri slastice.
U prvom kolaču su se sljubljivali okusi karamelizirane jabuke, muškata žutog, bavarske kreme i svježeg sira s prhkim bademovim tijestom. Slijedila je nova slastica, a pjena od tamne čokolade, aromatizirana chillijem i coulisom od višnje izazvao je oduševljenje degustatora. Sve je zaključeno mousseom od bijele čokolade i bučinog ulja, coulisom od crne noje i rambula od tostiranih bučinih sjemenki. (icv.hr, Foto: K. Toplak)
Foto:
RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA, NAJBOLJI GABLEC U GRADU
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩