ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

[FOTO] ''Staroškolsko 2022.'': OPG Vengert pobjednik u seniorskoj, a NK Slatina u veteranskoj konkurenciji

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučerašnjim (nedjelja) polufinalnim i finalnim utakmicama završen je ovogodišnji malonogometni turnir ''Staroškolsko'', koji je organizirao Malonogometni klub Slatina uz generalno pokroviteljstvo Turističke zajednica Grada Slatine i Grada Slatine.

Prvo su na betonsku arenu, smještenu iznad slatineke crkve sv. Josipa, izišli polufinalisti u konkurenciji seniora, prvo ekipe Strijela studio i Error 404 FS Ko te šiša, a nakon njih Sandwich bar Pajo i OPG Vengert. Pobjede su odnijele ekipe Error 404 FS Ko te šiša i OPG Vengert te tako ušli u međusobnu borbu za glavnu nagradu.  

Poslije odigranih polufinalnih seniorskih utakmica uslijedila je revijalna utakmica između članova MNK Slatine, ekipa Debeli i Mršavi. Iako njihov nogomet nije bio brz i sa atraktivnim potezima, publika, koje je po nekim procjenama na finalnom danu bilo blizu 1000, mogla se dobro nasmijati jer su pojedini igrači obiju ekipa pripremili pravi mali show. 

Nakon dobre doze smjeha krenulo se ponovo ozbiljno. U veteranskoj utakmici za 3. mjesto igrali su Al Capone Sladojevci  i Autoservis Ino, a pobijedila je ekipa Al Capone poslije izvođenja šesteraca. Utakmica za prvo mjesto u veteranskoj konkurenciji između ekipa NK Slatina veterani i Dudovo bure je također završila neriješeno, pa su u njoj pobjednika turnira odlučili šesterci. Bolji u izvođenju šesteraca bili su igrači ekipe NK Slatina veterani, prošlogodišnji pobjednici turnira.

Odlične utakmice odigrane su i za 3. i za 1. mjesto u seniorskoj konkurenciji. Prvo su za 3. mjesto snage odmjerile ekipe Strijela studio i Sandwich bar Pajo, a nagradu za treće mjesto odnijela je ekipa Strijela studio. U utakmici za pobjednika turnira prestižne seniorske konkurencije snage su odmjerile ekipe Error 404 FS Ko te šiša i OPG Vengert. Pošto je rezultat u regularnom dijelu bio neriješen (1:1) pristupilo se izvođenju šesteraca, a bolji su bili igrači OPG-a Vengert (1:2). Uz pehare i medalje, pobjedniku turnira seniorske konkurencije je pripalo i 5000 kuna. 

Za najboljeg golmana turnira u veteranskoj konkurenciji proglašen je Samir Klament (NK Slatina veterani), za najboljeg igrača nagradu je kući ponio Zdenko Marković (NK Slatina veterani), a najboljeg strijelca Miran Janečić (NK Slatina veterani). 

U seniorskoj konkurenciji je za najgolmana proglašen Ivan Lukac (Error 404 FS Ko te šiša), najbolji igrač turnira bio je Jurica Šantić (OPG Vengert), a najbolji strijelac Dorian Bogati (Error 404 FS Ko te šiša).

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima dodijelili su slatinski dogradonačelnik Ilija Nikolić, direktor Turističke zajednice Grada Slatine Jurica Bosak i njegov pomoćnik Hrvoje Valpovac, te predstavnici  MNK Slatina: predsjednik Nikola Miščević, dopredsjednici Damir Bogati i Robert Bočkaj, te Dragan Menčik, Goran Škiljić i Goran Bolić. 

Turnir su sudili David Rakitničan, Hrvoje Selenić, Tomislav Valent i Goran Loparac. (adf; Foto: D. Fišli)

REZULTATI FINALNOG DANA 

- Seniori polufinale
Strijela studio – Error 404 FS Ko te šiša 0:2
Sandwich bar Pajo – OPG Vengert 1:4

- Revijalna utakmica
Debeli – Mršavi 6:2

Veterani

- Utakmica za 3. mjesto
Al Capone Sladojevci – Autoservis Ino 0:0 (2:1-6m)

- Finale
NK Slatina veterani – Dudovo bure 0:0 (2:0-6m)

Seniori

- Utakmica za 3. mjesto
Strijela studio – Sandwich bar Pajo 2:1

- Finale
Error 404 FS Ko te šiša – OPG Vengert 1:1 (1:2-6m)

Foto:





















































































































Više fotografija pogledajte OVDJE.

RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA, NAJBOLJI GABLEC U GRADU 
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375
AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩