petak, 10. lipnja 2022.

Osnovna škola Mikleuš priredbom i sportskim natjecanjima proslavila 165 godina školstva u mjestu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


srijedu, 8. lipnja, Osnovna škola Mikleuš prigodnom priredbom proslavila je svoj dan. Svečana priredba u povodu 165 godina školstva u Mikleušu održana je u holu škole pred velikom publikom roditelja, baka, djedova i ostalih uzvanika. 

Bogat program priredbe pripremila je učiteljica Svjetlana Mojzeš, uz pomoć učiteljica razredne nastave: Tatjane Sabo, Zdenke Funtek, Gordane Gaća Ćurak, Nikoline Kelava i učitelja Glazbene kulture Gorana Lovrića.

Učenici zadrugari s učiteljicom Zdenkom Funtek pripremili su malu prodaju Učeničke zadruge, a učitelj povijesti Dino Mataz pripremio je film o tradiciji školstva u Mikleušu čija je premijera bila upravo na priredbi.

Tijekom programa prisutnima se obratio ravnatelj Dragan Kraljik koji je čestitao na uspjehu učenicima koji su ostvarili rezultate na županijskim natjecanjima te nagradio ovogodišnju najučenicu Ivonu Troha.

U povodu ovog velikog jubileja, 27. svibnja učenici nižih razreda sa svojim učiteljicama održali su sportska natjecanja u dvorani škole, dok su učenici viših razreda pješačili prirodom i sudjelovali u igrama na otvorenom. Voditelj učenicima bio je učitelj TZK Jurica Kraljik.

U petak, 3. lipnja, na svečanoj je sjednici ravnatelj uručio zahvalnice učiteljima i mentorima koji su promovirali školu i ostvarili uspješne rezultate u ovoj školskoj godini. (icv.hr, os-mikleus.skole.hr)

Foto:












AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
RESTORAN I HOSTEL ''SEQUOIA'' SLATINA, NAJBOLJI GABLECI U GRADU 
Sve što vas zanima u svezi Restorana i hostela ''Sequoia'' Slatina, možete pogledati na Facebook stranici Restoran i hostel ''Sequoia'' Slatina, te na Instagramu Restoran i hostel ''Sequoia''. Za ostale informacije zvati br. tel. 033 561 375
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩