četvrtak, 19. svibnja 2022.

Slatinski ''Vretenci'' sudjelovali na 11. Sportskim susretima udruga osoba s intelektualnim teškoćama u Krapini

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama i Udruge osoba intelektualnim teškoćama Krapina, 14. svibnja u Krapini su održani 11. Sportski susreti udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Kao i prethodnih godina, igre su organizirane tako da svaka igra ujedno predstavlja i jedno radno mjesto na kojem se istovremeno nalaze 4 ekipe.

Igre u kojima su natjecatelji sudjelovali su; „Nošenje lopte u žlici“, „Karike na marike“,  „Bacanje loptice u koš“, „Potezanje konopa“ i „Štafeta s kvačicama“. 

Ispred Udruge ''Vretenac'' Slatina na natjecanju su sudjelovali članovi Matej Teglović, Senka Jung i Goran Grahovac, u pratnji predsjednice udruge Patricije Karaman i volontera Patrika Karamana.

- U sklopu samog natjecanja sudjelovalo je 20-tak udruga sa područja cijele Republike Hrvatske, no to nije spriječilo naše Vretence u osvajanju 1. mjesta i pehara u igri „Karike na marike“. Sreća, ponos i veselje samo su neki od osjećaja koji su se isprepletali ovaj vikend, ali druženje sa našim prijateljima iz drugih udruga te podrška koju smo jedni drugima pružili na terenu je nešto što je teško opisati riječima i razlog zbog kojeg smo se kući vratili puna srca. Slike govore puno više, te se nadamo da će vam prenijeti barem djelić atmosfere - riječi su predsjednice UOSIT ''Vretenac'' Slatina Patricije Karaman. (adf; UOSIT''Vretenac'' Slatina)

Foto:





AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩