petak, 20. svibnja 2022.

[FOTO] Čađavački vatrogasci posjetom obradovali učenike OŠ Davorin Trstenjak Čađavica i polaznike DV Lipa Čađavica

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (petak) u prijepodnevnim satima su vatrogasci Vatrogasne zajednice općine Čađavica posjetili učenike Osnovne škole Davorin Trstenjak Čađavica i polaznike Dječjeg vrtića Lipa Čađavica.  

Okupljenim učenicima škole te polaznicima i odgojiteljicama vrtića, vatrogasci su na betonskom igralištu prezentirali vježbe i vatrogasnu opremu, a mogli su pogledati i vatrogasna vozila. Svako dijete imalo je priliku isprobati vatrogasne mlazove i sirene na vozilima, te se upoznati s maskotom Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije dabrom Virkom. 

Također, djeca su imala priliku upoznati se s vatrogasnim zaštitnim intervencijskim odijelima i opremom za disanje koju vatrogasci koriste u požarnim intervencijama, a mogla su se okušala i u gađanju mete korištenjem vodene brentače, što im je bilo zanimljivo i vjerojatno će ih potaknuti da se u budućnosti uključe u rad vatrogasnog podmlatka.

Druženju djece s vatrogascima nazočio je i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, te pročelnik u Općini Danijel Jozić. (adf; OŠ D. Trstenjak Čađavica; DV Lipa Čađavica) 

Foto:



















AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩