četvrtak, 13. siječnja 2022.

Policija otkrila detalje oko pronalaska tijela muškarca u rijeci Voćinki

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Jučer, 12. siječnja oko 13.30 sati, 81 – godišnjak s područja grada Slatine došao je u ribolov na rijeku Voćinku u blizinu naselja Balinci sa još dvoje prijatelja iz Slatine u dobi od 74 i 57 godina. Po dolasku na rijeku svaki je otišao na svoju stranu u ribolov, a u predvečernjim satima kada su se trebali naći na dogovorenom mjestu radi polaska kući, 81 – godišnjak se nije pojavio.

O nestanku 81 – godišnjaka, dvoje prijatelja su odmah obavijesti PP Slatina, nakon čega su policijski službenici zajedno sa HGSS i dvoje ribolovaca krenuli prema rijeci Voćinki, odnosno na mjesto nestanka 81 – godišnjaka.

 – Provedenom pretragom terena oko 18.50 sati, 81 – godišnjak je pronađen mrtav u rijeci nedaleko mjesta gdje je lovio ribu. Danas, 13. siječnja u OB Virovitica provedena je obdukcija na tijelu 81 – godišnjaka, gdje osim elemenata koji upućuju na utapanje nisu utvrđeni drugi elementi koji upućuju na nasilnu smrt – kažu iz PU virovitičko-podravske. (icv.hr, Foto: HGSS Orahovica)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩