subota, 15. siječnja 2022.

Detalji nesreće u Suhopolju: Osobni automobil oduzeo prednost kamionu pa završio u kanalu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U četvrtak oko 11.50 sati na području općine Suhopolje dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobni automobil uslijed udarca s teretnim vozilom završio u kanalu. Nije bilo ozlijeđenih, već je evidentirana samo materijalna šteta. Danas je PU virovitičko-podravska objavila detalje nesreće.

Kako je izvijestila policija, 62–godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka kolnikom Daruvarske ulice, kroz mjesto Suhopolje, odnosno od naselja Pčelić u smjeru državne ceste broj 2.

-Dolaskom do raskrižja s kolnikom državne ceste broj 2, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, isti je ušao na kolnik državne ceste, a da pri tome nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. U tom trenutku kolnikom državne ceste od mjesta Jugovo polje u smjeru Suhopolja naišao je 23–godišnji vozač, koji je upravljao skupom teretnih vozila belomanastirskih registarskih oznaka, uslijed čega je na sjevernoj prometnoj traci došlo do udara prednjeg lijevog dijela teretnog automobila u prednju desnu bočnu stranu osobnog automobila.

Nakon toga došlo je do zanošenja zadnjeg dijela osobnog automobila i udara u zadnji lijevi bočni dio teretnog automobila, pri čemu je osobni automobil sletio s kolnika u južni putni kanal i udario prednjim dijelom u kosinu južnog putnog kanala, te se zaustavio, dok se teretni automobil zaustavio na sjevernoj prometnoj traci – stoji u priopćenju.

Kod vozača nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Protiv 62–godišnjeg vozača osobnog automobila bit će donesen prekršajni nalog, zaključuje policija u priopćenju. (PU virovitičko-podravska, foto: čitatelj)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩