nedjelja, 9. siječnja 2022.

Dario Petrović novi je trener NK Slatine

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Nakon što je dugogodišnji trener Damir Pemper, po završetku jesenskog dijela 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometne sezone 2021./2022., zamijenio klupu Slatine sa klupom istoligaša Bilogore 91' iz Grubišnog Polja, Uprava NK Slatine morala je u potragu za novim trenerskim kadrom.

Uprava kluba pronašla je rješenje u Dariu Petrovću, koji je dvije polusezone vodio čačinačku Mladost, a dobro je poznat u slatinskim redovima, jer je više od pet godina trenirao mlađe uzraste slatinske Škole nogometa.  

- Iz Uprave NK Slatine došla je inicijativa da preuzmem trenersku palicu tog međužupanijskog čevrtoligaša. Nisam puno dvojio, jer izazov je doći iz nižeg ranga u viši. NK Mladost Čačinci preuzeo sam u proljetnom dijelu prošle sezone, a nastavio sam ih trenirati i prvi, jesenski dio tekuće sezone. Što se tiče Uprave NK Mladosti i igrača, mogu samo uputiti riječi pohvale. Ekipu Slatine dobro poznajem, jer sa nekim starijim igračima sam igrao, a neke mlađe sam vodio kroz Školu nogometa. Ekipa je vrlo dobra, ima tu jako kvalitetnih igrača i mislim da ćemo, ako ne biti učinkovitiji, onda barem održati onaj nivo koji nam je trener Pemper ostavio. Trenutačni kadar treba upotpuniti sa još kojim mlađim igračem, što sam već dogovorio s Upravom, a sa pripremama bi trebali krenuti krajem siječnja - rekao je novi trener NK Slatine Dario Petrović.

Iz Uprave NK Slatine zahvalili su treneru Damiru Pemperu. 

- Da, pronašli smo zamjenu za trenera Pempera i mislimo da će novi trener Petrović dobro voditi ekipu, jer poznaje igrače, a i rad u klubu. Ovim putem se zahvaljujemo treneru Damiru Pemperu za sve što je učinio za naš klub - istaknuli su iz Uprave NK Slatine. (adf)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩