četvrtak, 25. studenoga 2021.

Završeni radovi na proširenju Mjesnog groblja u Čađavici

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


S obzirom na potrebe koje se su ukazale na čađavačkom Mjesnom grablju, Općina Čađavica izradila je projekt proširenja, a nakon što je projekt prošao na natječaju krenulo se s radovima koji su započeli 17. rujna 2021. godine. Radovi, koje je izvela tvrtka Cestogradnja d.o.o. Slatina, su završeni.

Vrijednost izvedenih radova s uslugom nadzora iznosila je 324.800,19 kuna. Sredstva u cjelokupnom iznosu osigurana su putem Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., a temeljem natječaja za provedbu tipa operacije ''Poboljšanje društvene infrastrukture i proširenje lokalnih temeljnih usluga'' kojeg je objavila Lokalna akcijska grupa ''Marinianis''.

- Općina Čađavica je projekt proširenja čađavačkog groblja izradila još prije tri godine, te smo čekali neki od natječaja da bi projekt i prijavili. Pronašla se prilika prijave projekta preko LAG-a Marinianis koji je provodio mjere 7.4.1. Ministarstva poljoprivrede, odnosno Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, gdje smo na natječaju prošli i dobili sredstva. Uglavnom, uredili smo parcelu uz Mjesno groblje sa jednim novim prostorom, odnosno sa tri nove staze između kojih su grobna mjesta za naše umrle mještane – rekao je načelnik Općine čađavica Mirko Rončević. (adf)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩