utorak, 23. studenoga 2021.

VIDEO-Policija srušila na tlo i uhitila muškarca u centru Virovitice, očevidac: “Radili su svoj posao i do kraja bili korektni”

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U centru Virovitice odvila se prava drama. Policija je, naime, privela muškarca ispred Zagrebačke banke. 

Policajci su upotrijebili silu nad muškarcem, oborili ga na pod i priveli. 

Neslužbeno doznajemo da je muškarac bez maske htio ući u banku i postao nasilan, zbog čega je zaštitar morao pozvati policiju koja je muškarca potom morala svladati. 

Događaju su svjedočili brojni klijenti banke i prolaznici. 

– Mladi gospodin je bio ispred banke i to ispred mene. Razgovarao je sa zaštitarom uljudno do trenutka ulaska u banku. Zaštitar ga je upitao imali masku i gospodin odgovori da nema i da ne može zbog zdravstvenih razloga nositi masku. Zaštitar ponovo uljudno zamoli da mu da bilo kakav dokument da bi potvrdio te zdravstvene razloge. 
 
Mladi gospodin se oglušuje i ulazi u banku. Zaštitar ulazi za njim i ponovo ga moli da izađe iz banke ili stavi masku. Ujedno mu i ponudi da mu banka da masku kako bi mogao izvršiti uslugu. Mladi gospodin odbija masku i pali snimanje na mobitelu. Zaštitar ga moli da prekine snimati unutar banke, jer je to zabranjeno. Ovaj odbija i zaštitar kreće u izvođenje gospodina iz prostora banke. Kako se ovaj pobunio i počeo pružati aktivan otpor, zaštitar zove policiju.
 
Policija dolazi za cca 20 min i upozorava gospodina o počinjenom prekršaju i zabrani snimanja unutar banke te moli gospodina osobnu iskaznicu. Pošto ni nakon petog puta ne želi dati osobnu izvode ga van iz banke.
 
Vani nastaje metež, jer ovaj i dalje ne želi dati osobnu i to na izrazitu zapovijed policajca te nastavlja snimati. Nije bilo druge nego ga privesti, jer on ne želi suradnju.
 
Moram naglasiti da ovaj mladić nije iz našeg okruženja i da ova cijela situacija je dobro smišljena. Koji je razlog tome utvrditi će policija. Zato ne napadajte policiju koja je do kraja bila korektna niti zaštitara koji radi svoj posao. U tih 30 minuta, koliko se sve događalo, barem 20 puta je ponuđeno rješenje – rekao je jedan od očevidaca. 

Poslali smo upit Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo, javlja Informativni centar Virovitica. (icv.hr)

Video:


AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩