utorak, 23. studenoga 2021.

Djevojke i mladići ŠSD ''Marul'' pobjednici su županijskog natjecanja u badmintonu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Županijsko natjecanje u badmintonu za djevojke i mladiće srednjih škola održano je 19. studenog u Sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića Slatina. Natjecanje je proteklo u skladu s propisnikom Hrvatskog školskog sportskog saveza i uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Na natjecanju su sudjelovale škole: Srednja škola Stjepana Sulimanca, Industrijsko-obrtnička škola Slatina, Tehnička škola Virovitica i Srednja škola Marka Marulića Slatina.

Srednju školu Marka Marulića Slatina predstavljali su: Ana Čurić, Elena Bićanić, Terezija Milković, Lana Brdarić, Dorian Bogati, Dominik Kizivat, Ivan Lukac i Petar Šaponja. Odličnom igrom naši učenici su osvojili 1. mjesto u obje kategorije i predstavljat će Virovitičko-podravsku županiju na Državnom prvenstvu koje će biti održano od 23. do 25. studenog 2021. godine u Poreču. Mentorice učenicima su nastavnice tjelesne i zdravstvene kulture Nikolina Benčina i Mirta Drokan. 

Odličan rezultat polučili su i učenice i učenici Industrijsko-obrtničke škole Slatina. Djevojke su bile 2., a mladići 3. 

U kategoriji djevojaka IOŠ Slatina predstavljale su: Patricija Matija, Dorijana Drokan i Iva Jukić. 
U kategoriji mladića IOŠ Slatina predstavljali su: Nikola Tomić, Roberto Kastaneti, Marko Medić, Nikola Đorđević i Leon Kokoška. (adf: SŠ Marka Maruluića Slatina, IOŠ Slatina)

Foto:





AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩