subota, 20. studenoga 2021.

Dani tehničke ispravnosti vozila 2021.: Pogledajte kada ćete moći besplatno pregledati svoje vozilo

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com

        foto: Freepik
U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatskog autokluba, Centra za vozila Hrvatske i stanica za tehnički pregled na području cijele Republike Hrvatske od ponedjeljka, 22. studenog do subote, 27. studenog provest će se preventivno – sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila 2021“.

– Akcija je dragovoljna, a osim što daje mogućnost obavljanja besplatnog pregleda vozila u stanicama za redovni tehnički pregled, ona je i edukativnog i preventivno-sigurnosnog karaktera budući da daje mogućnost da vozači preventivno iskontroliraju ispravnost vlastitog vozila, te da se uz pružanje savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja u stanicama za tehnički pregled vozila ukaže na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu, kako bi sa ispravnim vozilom sigurno sudjelovalo u prometu – kažu iz PU virovitičko-podravske. 

Besplatni pregled u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled kojem podliježu vozila kojima se produljuje valjanost prometne dozvole. (icv.hr, PU virovitičko-podravska)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩