nedjelja, 21. studenoga 2021.

DAMIR PEMPER NAPUŠTA SLATINU-Njegova momčad doživjela pravi potop u Cvetkovcu, Tehničar jesenski prvak

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U posljednjem, 13. jesenskom kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine pretrpjeli su pravi ‘potop’ na gostovanju kod jesenskog prvaka Tehničara u Cvetkovcu. S desetkovanim sastavom izgubili su čak 9:0.

Trener Slatine Damir Pemper nije mogao računati na većinu svojih prvotimaca, koji su mu bili oslonac u dosadašnjem dijelu sezone. Tehničar je furiozno ušao u susret i već nakon prvog dijela imao prednost od 5:0. Po dva zgoditka postigli su Filip Štritar (9. i 32. minuta) i Dejan Grubešić (23. i 30. minuta), dok je jednom slatinsku mrežu pogodio Slaven Hlišć u 42. minuti.

Domaći nogometaši su nastavili u istom ritmu i u drugom dijelu, kada su postigli još četiri zgoditka. Slaven Hlišć bio je strijelac u 49. minuti, Filip Štritar u 68. i 78. te Domagoj Drk u posljednjoj minuti utakmice.

Slatinčani su igrali neprepoznatljivo u odnosu na sve dosadašnje utakmice u jesenskom dijelu sezone.

-Nažalost ovom prilikom nemam niti jednog igrača kojeg bih istakao igrom i zalaganjem na terenu. Tijekom tjedna najavio sam upravi da ću nakon završetka jesenskog dijela sezone napustiti mjesto trenera seniorske momčadi. Nadam se da će uspjeti pronaći zamjenu – na kraju jedne uspješne dugogodišnje suradnje sa slatinskim četvrtoligašem najavio je trener Pemper.

Unatoč ovom visokom porazu, slatinska momčad iza sebe ima odličnu polusezonu i proljetni dio natjecanja dočekat će u vrhu ligaške ljestvice, na trećoj poziciji.

Tehničar Cvetkovec – Slatina 9:0

(icv.hr, mš; Foto: D. Fišli)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩