subota, 20. studenoga 2021.

4. NL BJ-KC-VT: Nekompletna Slatina gostuje u Cvetkovcu: Unatoč izostancima pokušat će doći do pozitivnog rezultata

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Danas (subota) u 13:30 sati igra se većina utakmica 13. kola 4. lige Bjelovar–Koprivnica–Virovitica. Poredak četiri prvoplasirane momčadi odredit će se u međusobnim susretima koji se igraju u posljednjem jesenskom kolu, a trećeplasirana Slatina gostuje kod vodećeg Tehničara u Cvetkovcu.

Obje momčadi imaju svoje ciljeve. Cvetkovčani pobjedom ostaju na vodećoj poziciji tijekom zimske pauze, Slatina se u slučaju pozitivnog rezultata može učvrstiti na trećem mjestu, a otvara joj se mogućnost prezimljavanja na drugoj poziciji, ako Pitomača izgubi na gostovanju u Grubišnom Polju.

Na stadionu Antune Tone Butorca se ne opterećuju tim kombinacijama. Jesenas su pokazali da imaju jednu od najboljim momčadi u ligi. Na svom terenu su pobijedili četvrtu Bilogoru, a na gostovanju drugoplasiranu Pitomaču. Ozbiljan rad i zdrava igračka konkurencija donijeli su odlične rezultate. 

Slatinčani su svjesni da su nogometaši Tehničara u subotnjem ogledu favoriti, međutim pokusat će doći barem do boda s kojim bi zaključili uspješnu polusezonu.

– Ovom prilikom, zbog ozljeda i radnih obveza, neću moći računati na nekoliko standardnih prvotimaca. Prema svemu sudeći u sastavu ću imati 12 ili 13 igrača, međutim očekujem dobru utakmicu i pozitivan rezultat- optimističan je pred posljednju ovogodišnju utakmicu trener Slatine Damir Pemper.

Prema posljednjim vijestima u sastavu sigurno neće biti vratara Roberta Bunjevca i Brazilca Yurija, a posljednji trening će pokazati da li će moći zaigrati Matija Bubaš, Matej Kupres i Toni Hudoletnjak.
(icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩