četvrtak, 14. listopada 2021.

YESen u hEPIcentru - zabava za cijelu obitelj

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Grada Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine, uz suorganizaciju Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ i Radija Slatine, premijerno u Slatinu, točnije u EPIcentar Sequoia, donose mirise i okuse jeseni. Riječ je o manifestaciji ''YESen u hEPIcentru'' koja će svojim bogatim programom razveseliti sve Slatinčane i sve posjetitelje naše destinacije.

Najpoznatija sekvoja u Hrvatskoj tako će u nedjelju, 17. listopada, od 13 sati postati domaćin kestenijade, dječje radionice, sajma domaćih proizvoda i rukotvorina i ostalih programa koje su organizatori pripremili kako bi ovaj događaj imao obilježje zabave za cijelu obitelj. Najmlađi posjetitelji će moći uživati i u zabavi na popularnim ''napuhancima'' i vrtuljku, a oni malo stariji će imati priliku odmjeriti snage u natjecanju u obaranju ruku gdje će Armwrestling klub Samson iz Donjeg Predrijeva demonstrirati ovaj sport. Organizatori su osigurali i slasno kestenje za sve Slatinčane i njihove goste, kao i obilazak Interpretacijskog centra uz stručno vodstvo.

- Prvi put otkako je izgrađen novi turistički kompleks EPIcentar Sequoia građanima i gostima našeg grada otvaramo vrata Interpretacijskog centra u kojemu će saznati brojne zanimljive činjenice o našem mamutovcu, prepoznatljivom simbolu Slatine, ali i županije. Ovu manifestaciju zamislili smo kao zabavu za cijelu obitelj s obzirom na brojne sadržaje koji će biti zanimljivi djeci, ali i odraslima. Sve ovo smo pripremali u iščekivanju rezultata natjecanja ''Hrvatsko stablo 2021. godine'' i iskreno se nadamo da ćemo u nedjelju imati dodatan razlog za slavlje - rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.

PROGRAM:
13:00 – Otvorenje manifestacije
14:00 – Likovna radionica za djecu
14:00 – 15:00 – Prezentacija obaranja ruku i obuka, prijava natjecatelja
14:00 – Stručni obilazak Interpretacijskog centra
15:00 – Natjecanje u obaranju ruku
15:00 – Stručni obilazak Interpretacijskog centra
16:00 – Stručni obilazak Interpretacijskog centra
16:30 – Proglašenje pobjednika Natjecanja u obaranju ruku
17:00 – Izložba dječjih radova i podjela slatkih paketića

(ADF; TZGS)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩