nedjelja, 10. listopada 2021.

Višnja Fortuna, predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske, posjetila Virovitičko-podravsku županiju

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Višnja Fortuna, predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske, sa svojim suradnicama, Zdenkom Čuhnil, Marijom Sužnjević i Đurđom Novaković, posjetila je Virovitičko-podravsku županiju. U Velikoj vijećnici, sastala se sa županom Igorom Androvićem, predsjednikom Antunom Hanom, kao i Vladimirom Domićem predsjednik Udruge umirovljenika Slatina, te predstavnicima umirovljeničkih udruga s područja VPŽ.

Na sastanku se govorilo o modalitetima suradnje, mogućnostima ulaska umirovljeničkih udruga u Maticu umirovljenika koja danas diljem Hrvatske okuplja 380 udruga u kojima je oko 280.000 članova. Virovitičko-podravski župan Igor Andrović govorio je o odličnoj suradnji s umirovljeničkim udrugama na području Virovitičko-podravske županije. Govorilo se i o važnosti međusobne suradnje i udruživanja u Maticu umirovljenika Hrvatske koja pruža razne benefite svojim članovima.

– Svi mi smo se prilagodili vremenima u kojima živimo. Naučili smo osmišljavati i pisati europske projekte jer nam oni donose bespovratna sredstva za projekte na kojima radimo, a koji su na korist umirovljenicima. Važno nam je da smo zajedno, jer tada nam se otvaraju nove mogućnosti – istaknula je Višnja Fortuna prigodom posjete Virovitičko-podravskoj županiji. (vpz.hr; Foto: Kristijan Toplak)

Foto:AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩