ponedjeljak, 11. listopada 2021.

Šoštar, Kucljak i Lončarek ‘odlučili’ veliki derbi: Podravac na svom travnjaku deklasirao Mikleuš i preuzeo vodeću poziciju

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Derbi susret osmog kola 1. županijske nogometne lige odigran je na stadionu Luka u Sopju između domaćeg Podravca i Mikleuša. Domaća momčad pobijedila je 3:0 i izbila na prvu poziciju s istim brojem bodova, koliko ima i dojučerašnji lider Mikleuš.

Već u prvoj minuti Mihael Šoštar odlično je pogodio gostujuću mrežu i doveo domaće u prednost od 1:0. Domaći napadi nisu ‘jenjavali’, što je rezultiralo drugim zgoditkom čiji je strijelac bio Deni Kucljak u 36. minuti susreta.

U 44. minuti Ivan Ibriks srušen je u gostujućem kaznenom prostoru. Sudac Mario Lončar pokazao je na bijelu točku, a Zdenko Lončarek rutinirano je svladao gostujućeg vratara Dominika Nikšića postavivši konačnih 3:0.

U drugom dijelu domaća momčad propustila je još nekoliko prilika za uvjerljiviju pobjedu.
Mikleuš, koji je do jučer bio jedina momčad sa stopostotnim učinkom, igrao je ‘toplo – hladno’, ali tijekom susreta nije uspio stvoriti niti jednu izrazitiju priliku za pogodak.

-Odigrali smo suprotno od onog što smo se dogovorili prije početka utakmice. U posljednja tri kola primili smo previše pogodaka – rezigniran je bio trener Mikleuša Dragan Trupina čestitavši domaćinu na uvjerljivoj pobjedi u velikom derbiju.

U domaćim redovima proslavili su pobjedu i izbijanje na prvo mjesto ligaške ljestvice.

– Ostvarili smo zacrtano prije utakmice. Boljom realizacijom mogli smo doći i do veće pobjede, ali promašili smo previše zicera. U subotu idemo u Gornje Bazje, gdje ćemo također pokušati doći do nove pobjede. Konačno nam redoviti rad na treninzima donosi i rezultate – zadovoljan pobjedom bio je trener Podravca Mario Tolo.

Podravac Sopje – Mikleuš 3:0
Igrač utakmice: Mihael Šoštar

(icv.hr, mš, foto: D. Fišli)

Fotografije sa utakmice pogledajte OVDJE.

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩