utorak, 12. listopada 2021.

Osobnim automobilom naletio na quad i odbacio ga s ceste: Vozač (38) teško ozlijeđen

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Teška prometna nesreća dogodila se u srijedu, 6. listopada nešto prije ponoći u Virovitici u Ulici Zbora narodne garde, u kojoj je 38-godišnji vozač quada zadobio teške tjelesne ozljede, izvijestila je PU virovitičko-podravska.

Kako kažu, prometnu nesreću je prouzročio 45-godišnji vozač osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka. 

– Dolaskom do kbr. 51, zbog ne držanja potrebnog razmaka iza drugog vozila, prednjim dijelom svojeg vozila, udario je u stražnji dio vozila quad virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 38-godišnji vozač, a koji je uslijed udara nastavio nekontroliranu vožnju te vozilom sletio u putni jarak kod kbr. 57, dok se osobni automobil zaustavio na kolniku kod kbr. 65.

Prilikom nekontroliranog kretanja quada, došlo je do odvajanja stražnje osovine koja je udarila u parkirani automobil virovitičkih registarskih oznaka vl. 26-godišnjaka – stoji u policijskom priopćenju. 

Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi podnošenje kaznene prijave. (icv.hr, PU virovitičko-podravska)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩