srijeda, 13. listopada 2021.

Gradonačelnik Ostrošić naknadno uručio Zahvalnicu Grada Slatine hrvatskom branitelju Josipu Hablu

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić, u nazočnosti svog zamjenika Ilije Nikolića, proteklog je tjedna primio hrvatskog branitelja, člana Udruge HVIDR-a Slatina Josipa Habla.

Razlog ovom susretu bilo je svečano uručenje Zahvalnice Grada Slatine koja je g. Hablu dodijeljena u prigodi Dana grada Slatine i 724.-te obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine.

Budući da g. Josip Habl nije bio u prigodi nazočiti svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Slatine održanoj 1. rujna ove godine Zahvalnicu za pomoć u provedbi mjera zaštite života građana Grada Slatine gradonačelnik Ostrošić mu je uručio na spomenutom prijemu u Gradskoj upravi.

– Najmanje što smo mogli je da Vam na ovaj način zahvalimo i damo jednu moralnu potporu za sve ono što radite za dobrobit grada i svih građana Slatine. Ja Vas vidim kao čovjeka koji ima nevjerojatnu energiju i koji ne posustaje. O Vama sam čuo samo dobre riječi, kako od dogradonačelnika Nikolića tako i brojnih građana kojima ste na neki način pomogli, stoga Vam se još jednom  zahvaljujem u ime cijele zajednice te se radujem daljnjoj suradnji, – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić.

– Habl je čovjek od povjerenja i jedan od vrlo vrijednih članova slatinske HVIDR-e. Izuzetno je društveno aktivan i spreman na sve aktivnosti koje se organiziraju unutar udruge, ali i u suradnji s Gradom Slatinom. Tako se između ostaloga odazvao i radnim akcijama koje smo odradili u Sibiću nakon potresa na tom području, a osim radnih akcija na širem slatinskom području redovito sudjeluje i u projektu Istina o pobjednicima u sklopu koje HVIDR-a Slatina organizira terensku nastavu za učenike 7. razreda, – dodao je dogradonačelnik Nikolić. (radioslatins.hr, mf; Foto: Mihaela Feldi)

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩