subota, 9. listopada 2021.

4. LIGA BJ-KC-VT-Damir Pemper: Vjerujem da na svom travnjaku možemo srušiti još jednu momčad iz samog vrha

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


U novu sezonu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Slatine ušli su doista odlično. U prvih šest kola imaju četiri pobjede, jedan remi i jedan poraz te se s 13 osvojenih bodova nalaze na trećem mjestu ligaške ljestvice.

Na slatinskom stadionu Antuna Tone Butorca dosad su poražene favorizirane momčadi, Bilogora 91′ iz Grubišnog Polja i Ferdinadovac. U subotu, 9. listopada, u 16 sati dolazi još jedna momčad sa vrha, četvrtoplasirani Garić iz Garešnice.

Subotnji slatinski gosti sigurno će pokušati nadoknaditi propušteno u prošlom kolu, kada su na svom terenu doživjeli prvi domaći poraz u ovoj sezoni. Bolja od njih je bila momčad Pitomače.

U domaćim redovima na svom terenu ne žele ‘priznati’ nikome da je bolji od njih.

– U sve utakmice ulazimo s ciljem da dođemo do pobjede, pa će tako biti i u subotu, kad nam u goste dolazi kvalitetna momčad Garića iz Garešnice. Vjerujem da na svom terenu možemo srušiti još jednog favorita – susret nam je kratko najavio trener Slatine Damir Pemper.

Trener Pemper u subotnjem ogledu ne može računati na Marina Vukomanovića, koji je zbog dva žuta kartona prošle subote morao ranije napustiti teren u Legradu.

4. liga BJ-KC-VT, 7. kolo – subota, 9. listopada u 16 sati

Pitomača – Graničar Bušetina
Slatina – Garić Garešnica
Graničar Đurđevac – Graničar Legrad
Tehničar Cvetkovec – Dinamo Predavac
Bilogora 91′ Grubišno Polje – Čazma

4. liga BJ-KC-VT, 7. kolo – nedjelja, 10. listopada u 16 sati

Borac Imbriovec – Ferdinandovac
Mladost Kloštar Podravski – Suhopolje

AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩