ponedjeljak, 25. listopada 2021.

12. VOĆINSKA KESTENIJADA: Čađavački lovci sudjelovali na natjecanju u kuhanju čobanca

Domovina net: Vijesti iz Slatine, Virovitičko-podravske županije, Slavonije i Baranje, te Lijepe naše; kontakt-dragutinfisli@gmail.com


Već tradicionalno u Voćinu se u listopadu održava Voćinska kestenijada. Ove godine, u organizaciji Kulturno-umjetničke udruge Voćin, a pod pokroviteljstvom Općine Voćin, Virovitičko-podravske županije i Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, program 12. Voćinske kestenijade započeo je u subotu, 23. listopada.

Čast otvaranja kestenijade pripala je lovačkim udrugama s Virovitičko-podravske županije koje su se natjecale u pripremi slavonskog čobanca, pikantnog jušnog jela koje se spravlja od nekoliko vrsta mesa. 

Natjecanje je trajalo točno 4 sata, a nakon toga svi nazočni mogli su uživati u mirisu i okusu odličnog jela spravljenog rukama pravih majstora lovaca.

U spravljanju čobanca okušali su se i lovci iz Lovačke udruge ''Sokol'' Čađavica. Iako nisu bili pobjednici ovog natjecanja, čađavački lovci su se pohvalili praznim kotlom, jer je se sve pojelo u tren. (DF, BS; Foto: B. Sokele) 

Foto: 




AUTOŠKOLA ZEBRA
Svi zainteresirani mogu nas posjetiti u Ulici bana Josipa Jelačića 37 (kod Doma zdravlja) u Slatini ili nas kontaktirati na broj telefona 033-551-000 ili brojeve mobitela 091-6050-334 i 098-918-6543. Očekujemo Vas i radujemo se Vašem dolasku! Pratite nas na internet stranici autoskolazebra.hr i Facebook stranici Autoškola Zebra Slatina
Klikom na reklamu ispod pomažete kvalitetnijem radu Domovina neta. Hvala!
⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩⇩